Zwracam się z ponowną prośbą o usunięcie bądź dezaktywację konta. ( Mam nadzieję że ta prośba zostanie potraktowana poważnie). Powodem mojej decyzji jest brak kompetentnych osób na swoich stanowiskach nie bedę
wymieniał z nicku. Proszę o zapoznanie się z tym temat osób ( bo myślę żeby rozstać się w zgodzie) chodź wiem że w regulaminie zawarte jest że konta na życzenie się nie usuwa. To nie jest życzenie tylko wniosek z podejmowanych waszych błędnych decyzji. Wiem że nikt z was nie potrafi przyznać się do błędu, więc nie mam zamiaru się prosić o coś co było nie słuszne. Proszę o USUNIĘCIE KONTA LUB DEZAKTYWACJE. Pozdrawiam
Strona 1 z 1
PROSZĘ o Usunięcie konta !!
Napisano wto, 20 lip 2010 - 11:09
Moze po prostu sie nie loguj.... Rejestruj?c si? na forum wyra?asz zgod? na wszystko co jest z nim zwi?zane.
• Regulamin forum!
GG służy do rozmów prywatnych z znajomymi, jeżeli chcesz załatwić coś zwińzanego z forum zrłb to na forum Większość wiadomości wysyłanych na gg zawierajńce pytania na ktłre odpowiedzi sń na forum będzie ignorowana podobnie jak pytania typu "jesteś?"
Zapraszam do rejestracji na >> ThisBox <<Zarejestruj sie i wygrywaj nagrody
Chcesz wypowiedzieć się na mój temat ? zrób to : TUTAJ
GG służy do rozmów prywatnych z znajomymi, jeżeli chcesz załatwić coś zwińzanego z forum zrłb to na forum Większość wiadomości wysyłanych na gg zawierajńce pytania na ktłre odpowiedzi sń na forum będzie ignorowana podobnie jak pytania typu "jesteś?"
Zapraszam do rejestracji na >> ThisBox <<Zarejestruj sie i wygrywaj nagrody
Chcesz wypowiedzieć się na mój temat ? zrób to : TUTAJ
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1