Skocz do zawartości

RzeZnia.eu korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.    Zamknij

Reklamy znikają po zalogowaniu się na konto użytkownika.
Zdjęcie

spray mi nie dziala :(


  • Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 barto96

barto96
  • Użytkownicy
  • 65 postów
  • Dołączył: 15 paź 09
0
Nie wie co i gdzie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Z daleka

Napisano 05 kwiecień 2010 - 20:18

spray mi nie działa kuźwa nie wiem dlaczego przez jakis czas dzialal a potem sie te standardowe zaczely pokazywac...
  • 0

#2 KosaPOWER

KosaPOWER

    `KosaPOWER x_O

  • Stara Gwardia
  • 5599 postów
  • Wiek: 20
  • Dołączył: 23 sty 08
30
Bywalec
  • Gadu-Gadu: 2741542
  • Tlen: azot
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:LBK

Napisano 05 kwiecień 2010 - 20:58

Na każdym serwerze tak masz? Sprawdź w new game czy masz standardowe logo, jak nie to własne logo na serwerze jest zablokowane.
  • 0
Dołączona grafika

#3 ululanyrytmem

ululanyrytmem
  • Użytkownicy
  • 819 postów
  • Dołączył: 09 lip 09
0
Nie wie co i gdzie
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 05 kwiecień 2010 - 20:59

jak robisz własny spray i nie chcesz aby był on usunięty to tak PPM>Tylko do odczytu

A zmienił ci się bo wszedłeś w opcje i kliknąłeś OK
  • 0

#4 barto96

barto96
  • Autor tematu
  • Użytkownicy
  • 65 postów
  • Dołączył: 15 paź 09
0
Nie wie co i gdzie
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Z daleka

Napisano 09 kwiecień 2010 - 19:15

na new game był standardowy a mialem taki zajebiaszczy że hej i na kazdym serwie tak jest
  • 0

#5 KosaPOWER

KosaPOWER

    `KosaPOWER x_O

  • Stara Gwardia
  • 5599 postów
  • Wiek: 20
  • Dołączył: 23 sty 08
30
Bywalec
  • Gadu-Gadu: 2741542
  • Tlen: azot
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:LBK

Napisano 12 kwiecień 2010 - 18:45

Jak masz kopie tego loga(tempdecal.wad) to wrzuć jeszcze raz do katalogu cs, musiał Ci się usunąć.
  • 0
Dołączona grafika

#6 stahu

stahu
  • Użytkownicy
  • 789 postów
  • Dołączył: 01 kwi 10
61
Doświadczony użytkownik
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 20 kwiecień 2010 - 15:04

Musisz pobrać ten swój spray, jeżeli ma inną nazwę niż tempdecal.wam to ją zmień na tempdecal.wad i potem kilknij prawym klawiszem myszy na ten spray i daj read-only czyli tylko do odczytu, i wtedy powinien być zamknięty cs ;]
  • 0

#7 KosaPOWER

KosaPOWER

    `KosaPOWER x_O

  • Stara Gwardia
  • 5599 postów
  • Wiek: 20
  • Dołączył: 23 sty 08
30
Bywalec
  • Gadu-Gadu: 2741542
  • Tlen: azot
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:LBK

Napisano 20 kwiecień 2010 - 15:28

Autor nie daje znaku życia.

Close.
  • 0
Dołączona grafika



Similar Topics Collapse

  Temat Forum Autor Podsumowanie Ostatni post


Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych


7 użytkowników przeczytało ten temat: