#1Wysłany: 7 Luty 10, 10:53 Problem z Mikro + Mapy
Siema, mam taki problem; Mam nowy mikrofon, normalnie działa wszystko ok. Lecz gdy gadam w grze do niego, nikt mnie nie słyszy. W Voice mam zaznaczone Enable coś tam, co z resztą pokażę na SS i nie da się tego odznaczyć. W tym testowaniu dźwięku wszystko ładnie płynnie chodzi. Słychać mnie, nic nie trzeszczy. O co chodzi?
2. Problem - Gdy wchodzę na jakiś serwer mapa ładuje mi się pół godziny (Dosłownie). Jest może jakiś pack z mapkami, żeby szybciej się ładowały?
bushido Dołączył: 92 dni temu CS: Steam
Nick w CS: sjema Pochwał: 1 Wiek: 16 Posty: 65 Skąd: Świdnica
2. Moze masz slabe łącze , zasmieconego pc . Nie ma mapek co sie szybciej ładuja a są takie same standardowe. Moze tez serwer jest do kitu . Odnosnie pierwszego problemu to to zaznaczenie enable voice in game powinno dac sie odznaczyc .
_________________ THIS IS SPARTA!!!
Bushidō (武士道, jap. - bushi - wojownik, dō - droga życiowa) - to niepisany zbiór zasad etycznych japońskich samurajów. Etos samurajski kształtował się od okresu Heian do restauracji Meiji, kiedy zlikwidowano podział klasowy. Zawiera w sobie elementy konfucjanizmu, buddyzmu zen oraz rodzimej religii shintō.
Bushidō (武士道, jap. - bushi - wojownik, dō - droga życiowa) - to niepisany zbiór zasad etycznych japońskich samurajów. Etos samurajski kształtował się od okresu Heian do restauracji Meiji, kiedy zlikwidowano podział klasowy. Zawiera w sobie elementy konfucjanizmu, buddyzmu zen oraz rodzimej religii shintō.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum